PAt en pat security

Uw Beveiligingsorganisatie

Diensten

horeca portier

evenementenbeveiliging

Horeca Portiers Pat en Pat Security

 


Het leveren van een totaalpakket aan diensten binnen de horeca betekend in de praktijk, dat wij, zowel portiersdiensten als andere services leveren. Om efficiëntie en professionaliteit te waarborgen heeft Pat en Pat Security de beschikking over diverse moderne communicatie middelen. Bij het gebruik van deze middelen wordt altijd discreet te werk gegaan. In de horeca is de portier uw visitekaartje. Hij/Zij is belast met het beleid van uw horecagelegenheid. Het is dan ook van het grootste belang dat een portier altijd correct handelt en altijd vriendelijk en beleeft is tegen uw gasten.
Kortom, dat de portier ten alle tijden een goede indruk achterlaat. In geval van calamiteiten moet u er op kunnen vertrouwen dat de portier in staat is de situatie op een efficiënte en discrete manier op te lossen. Wij vragen van onze medewerkers dit te doen zonder dat de anderen aanwezigen hier hinder van ondervinden. Pat en Pat Security hecht dus grote waarde aan professionele scholing en ruime werkervaring. Middels trainingen en speciale technieken zullen onze portiers ook op een correcte wijze ongewenste gasten buiten de deur weten te houden, waardoor uw klant zich veiliger voelt, dit geeft uw horeca gelegenheid een positieve uitstraling.

Pat en Pat Security heeft veel ervaring met de beveiliging bij Horeca gelegenheden. Wekelijks beveiligingen wij Horeca gelegenheden in Gelderland en omstreken.Pat en Pat Security biedt u de juiste oplossing door middel van een duidelijk veiligheidsplan door een klantvriendelijk deurbeleid uit te voeren.

Evenementen Beveiliging Pat en Pat SecurityBij een evenement of festiviteit is uiteraard de zorg voor de veiligheid van de vele gasten uw grootste zorg. Zij vertrouwen op uw professionele werkwijze. Om uw evenement in ontspannen sfeer te laten plaatsvinden kan Pat en Pat Security de gehele beveiliging van het evenement op zich nemen.Concerten, festivals, bijeenkomsten of voorstellingen, overdekt of in de openlucht. Het risico op calamiteiten is altijd aanwezig bij dergelijke evenementen.

Daar komt nog bij dat wij niet alleen uw gasten, maar ook Vips en artiesten een maximale veiligheid kunnen bieden.


Pat en Pat Security kan u adviseren over diverse veiligheidsaspecten, calamiteitenplannen, conflicthantering, toegangscontrole, podiumbewaking en persoonsbegeleiding en beveiliging.

Gelegenheids beveiliging Pat en Pat SecurityPat en Pat Security kan voor elke gelegenheid beveiligingsbeambten leveren. Of het gaat om het beveiligen van een Object of een Persoon wij kunnen U de juiste mensen leveren.U kunt onder andere denken aan de beveiliging van:
- De beveiliging van woonhuizen tijdens bruiloften
  of andere gelegenheden. U wilt immers niet dat de mooiste dag
  van Uw leven wordt verpest.

- Beveiliging van beurzen;

- Beveiliging van congressen.

- Beveiliging van bouwterreinen;

- Beveiliging van scholen;

- Beveiliging van hotels;

- Beveiliging van schoolfeesten;

- Beveiliging van muziekcentra. 

Als U een bepaalde dienst niet op onze site heeft zien staan kunt u contact met ons opnemen:

Honden beveiliging Pat en Pat SecurityHondengeleiders hebben meerdere voordelen. Enerzijds zijn de zintuigen van bewakingshonden veel beter ontwikkeld. Hierdoor kunnen zij in het donker gevaar veel beter bespeuren als een beveiliger zonder hond. Anderzijds gaat van een beveiliger mét hond een preventieve werking uit. Tegen een beveiliger met hond wordt zelden agressief gedrag vertoont.


Vanzelfsprekend zijn onze honden volledig gecertificeerd en getoetst volgens KNPV norm. De hondengeleiders van Pat en Pat Security hebben altijd als doelstelling de rust te bewaren. Onze honden zullen daarom pas in actie komen als hun baas dat nodig acht.

Met hondengeleiders van Pat en Pat Security bent u ervan verzekerd dat u een representatieve beveiliger met gecertificeerde hond heeft lopen, waarvan een preventieve werking uitgaat. Mocht u meer informatie verlangen zijn wij altijd bereid om u vrijblijvend in een persoonlijk gesprek meer informatie te verstrekken.

Object beveiliging Pat en Pat SecurityHet is voor u van groot belang dat u een goede beveiligingsbeambte heeft die behalve uw visitekaartje ook een behoorlijke dosis aan kennis bij zich heeft. De beambte is op de hoogte van de beveiligingswerkzaamheden die in uw object uitgevoerd dienen te worden.Totale ronde

Dit betreft een totale controleronde door het hele object. Hierbij wordt specifiek gelet op onregelmatigheden en zullen ook direct worden opgelost. In feite wordt er tijdens de totale ronde gelet op alles wat het object schade kan berokken.De brand en sluitronde

Het toezicht tijdens deze ronde is bijna uitsluitend gericht op het voorkomen van brand of brandgevaarlijke situaties. Het is uiteraard logisch dat andere onregelmatigheden, ontdekt tijdens deze ronde, ook worden afgehandeld.

Compleet Takenpakket


Objectbeveiliging omvat verschillende taken. Deze taken kunnen verschillen van het ontvangen van bezoekers tot brand- en sluitrondes. Het takenpakket van onze beveiligingsbeambten wordt inhoudelijk afgestemd op uw wensen.Pat en Pat Security kan in worden gezet bij;- Het verrichten van toegangscontrole;

- Het verrichten van preventieve controlerondes;

- Het verrichten van brand- en sluitrondes;

- Het handelend optreden in geval van calamiteiten;

- Het verstrekken van informatie aan bezoekers;

- Het professioneel ontvangen van bezoekers;

- Het verrichten van receptiediensten.

Persoonsbeveiliging Pat en Pat Security
Persoonsbeveiliging is het beveiligen van belangrijke personen die graag meer veiligheid om zich heen willen. Deze personen kunnen belangrijke informatie bevatten en zijn daarom misschien kwetsbaarder voor een beroving of iets in die geest dan andere personen. Meestal zijn dit mensen uit de politiek, mensen uit de top van het bedrijfsleven of juist pop idolen of sterren. Natuurlijk  zijn alle wensen bespreekbaar, en is discretie verzekert.

In verband met de privacy kunnen wij hier geen verdere informatie

Winkel beveiliging / surveillance Pat en Pat Security

Bij winkelbeveiliging is het contact met de mensen erg belangrijk. De winkelsurveillant is de gastvrouw/gastheer, de vraagbaak voor het winkelende publiek maar ook hulpverlener bij ongevallen. 
In geval van diefstal of vernielingen moet de winkelsurveillant doortastend kunnen optreden.Onze beveiligingsbeambten blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de beveiliging. Wij leveren zowel tactvolle als doortastende beambten die professioneel bezig zijn met hun werk en in de meest uitdagende situaties de juiste beslissingen nemen.

Gelegenheidsbeveiliging

Hondenbeveiliging

objectbeveiliging

persoonsbeveiliging

winkelbeveiliging